antwoorden en inzichten

Graag help ik je bij het vinden van antwoorden en inzichten over bijvoorbeeld je spirituele en persoonlijke ontwikkeling, carrière, liefde en relaties, kinderen en levensvragen.

Zakelijk advies

Ook op zakelijk gebied kan ik ondersteunen. Door mijn in- en aanvoelende vermogen kan ik bijvoorbeeld inzicht geven of die sollicitant bij jouw organisatie of team past. Of kan ik aangeven hoe het komt dat het stroef loopt in jouw team, en hoe je daarin een doorbraak kunt maken.

Hoe werk ik?

Als professional empath stem ik mij af op jouw energie om te voelen wat er speelt. Ook voel ik in op de energie van mensen en situaties om jou heen. Ik herken, zie en ervaar blokkades die jou (of anderen) belemmeren. Samen kijken we hoe je die blokkade(s) kunt doorbreken en hoe je jouw energie weer kunt laten stromen op een manier die het beste bij jou past. Maar vergeet niet; uiteindelijk bepaal jij de koers!

Je kunt kiezen voor een consult van een half uur of een uur.

 

Vragen, inzicht, beetje toekomst en een luisterend oor.

Spirituele consulten zijn zowel telefonisch als online (via Zoom of Teams) mogelijk maar ook in mijn praktijk of op locatie. Net waar jij behoefte aan hebt.