Soul Energy Healing is een diepgaande behandeling die de verbinding met jezelf weer herstelt door het verwijderen van (hardnekkige) blokkades en door ondersteuning te bieden in jouw ontwikkeling.

 

Werkwijze
Voorafgaand aan de healing houden we een kort gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt, maar je mag er ook blanco ingaan. Tijdens een healing wordt er vooraf ingevoeld op het onderwerp/probleem.

Intuïtief komt door wat nodig is. Ik werk vervolgens via de methode van handoplegging. Hierbij worden de handen op of boven het lichaam geplaatst om de benodigde energie door te geven. 

De 7 hoofd chakra's worden altijd nagelopen tijdens een healing, maar het kan zomaar zijn dat zich Spirituele Gidsen openbaren tijdens de sessie, krachtdieren, vorige levens of nog onbekende blokkades die direct opgelost mogen worden. 
Dit maakt elke behandeling een unieke ervaringEen healing duurt 45 tot 60 minuten.
 

Wanneer is een healing nodig? 
Een healing kan je helpen wanneer:

  • Je in een persoonlijk groeiproces zit en hinder van het verleden ervaart.
  • Er fysieke klachten zijn die blijven terugkomen.
  • Je behoefte hebt aan ondersteuning bij emotionele groeiprocessen en het doorzien van valkuilen.
  • Je het gevoel hebt energetisch 'vast' te zitten, door eigen toedoen of het toedoen van een ander.
  • Er behoefte is aan inzicht in je spirituele ontwikkeling en het te bewandelen pad.

 

Wanneer je niet in staat bent naar de praktijk te komen, dan is een afstandshealing een goed alternatief. Deze werkt ongeveer vier weken door. Je kunt ook een uitgebreidere afstandshealing te boeken, met daaraan gekoppeld een korte afstemming.