leren schrijven vanuit je intuïtie

Vind je het lastig om bij de ware essentie te komen van wat je wilt vertellen?

Bij die woorden te komen die exact weergeven wat jij wilt vertellen met de juiste intentie, kracht of gevoeligheid. 

Tijdens de sessies en thuis leer je een verhaal ontwikkelen, opbouwen, een stijl vinden en vasthouden en...  doorzetten op moeilijke momenten.Te schuren en te schaven. Te wringen en te aaien. Het gaat erom dat je je verhaal mag vertellen vanuit jouw intentie.

Vanuit je hart, vormgeven, plezier.

 Inspirerende communicatie

Hoe breng je je zakelijke boodschap geïnspireerd over aan jouw doelgroep? Persoonlijk, met oog voor jouw organisatie maar ook met gevoel? Want dan stroomt het en blijft het bij je.  Zo kan een lezer zich kan vereenzelvigen met de sfeer die jij voor ogen hebt. Alsof je hem of haar door en door kent. Geïnteresseerd bent in zijn of haar vragen en bottlenecks (want dat ben je ook!). Dat je niet zomaar iets komt brengen. Dicht bij jezelf is de sleutel. 

Bezield, overtuigend en to the point.

Ook geef ik schrijfworkshops aan groepen tot 5 personen.  Afhankelijk van jouw wensen stellen we een programma op en spreken een budget af. 

Coachingssessies en consulten zijn zowel online (via Skype, Zoom of Teams) mogelijk maar ook in mijn praktijk of op locatie. Net waar jij behoefte aan hebt.