No-nonsense relatiecoach zonder oordeel


Als relatiecoach help ik je om te gaan met de mooie en lastige facetten van iedere relatie. Dit hoeft niet per se een liefdesrelatie te zijn, maar kan ook een vriendschap of familierelatie betreffen. In ieder intermenselijke vorm van contact kan er een moment komen dat het fijn is om processen inzichtelijk te maken. Hoe ga je met elkaar om? Waarom loopt het niet lekker? Hoe verwerk je bepaalde gebeurtenissen? Of misschien krijg je na verloop van tijd gevoelens als: ‘Is dit het nou?’ Ik bied een luisterend oor, heb geen oordeel en probeer samen met jou dichterbij jezelf te komen, zodat je weer kunt leven met plezier en diepgang.

Wie help ik als relatiecoach?


Nogmaals, als relatiecoach help ik niet alleen stellen, die moeilijkheden ervaren in hun relatie. Ik trek het breder. Ik kijk naar de energie, die bepaalde relaties in je leven je kosten of opleveren en vaak is dat gemakkelijk te veranderen. Zelfmanifestatie, je eigen grenzen en wensen kennen, is hierbij van levensbelang. Heb jij te maken met strubbelingen op je werk? Word je onzeker door de mening van je schoonfamilie of beste vrienden? Samen gaan we op zoek naar wat jij prettig vindt en proberen we denk- en voelpatronen te veranderen. Alles is goed, zo lang jij het goed vindt!

 

Hoe werkt een sessie van een relatiecoach?


Wat mij bijzonder maakt als relatiecoach, is dat ik vraag gestuurd werk. Ik heb een authentieke aanpak en volg geen vast format of een vaste serie van gesprekken. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander en jouw wensen en opvattingen staan tijdens de sessies dus centraal. We gaan op zoek naar je passie, hetgeen je kracht geeft en trots maakt. Als je meer van jezelf houdt, worden relaties vaak ook makkelijker. Tijdens de sessies leer ik je om energetische verbindingen te herkennen. Naast relatiecoach ben ik ook energetisch coach en loopbaan coach, waardoor ik gemakkelijk energie kan lezen en blokkades kan opheffen.

Wat zijn mijn doelen als relatiecoach?


Aan het eind van onze sessies hoop ik dat jij weet wat jou sterk maakt van binnenuit en dat je beter kunt omgaan met diepe gevoelens en emoties. Ik streef ernaar dat jij jezelf op waarde kunt schatten en kan aangeven wat jou bijzonder maakt. Tijdens de sessies werken we ernaartoe, dat je kunt leven met meer plezier en diepgang.