Als professional empath stem ik mij af op jouw energie en die van het universum om te voelen wat er speelt. Ook voel ik in op de energie van mensen en situaties om jou heen, ook als deze overleden zijn

Via een naam en leeftijd of een foto afstemmen op de ziel van een persoon, dier of zelfs een onderneming. De naam en leeftijd zijn een sleutel die als het ware een deur opent. 

Doordat ik mij afstem op jouw essentie, jou ziel, ‘zie’ ik heel veel informatie over jou en je leven. Bijvoorbeeld je kwaliteiten, je levensmissie, terugkerende patronen in je leven, je verleden en toekomst en de familie waar je uit voort komt. Al deze informatie zie ik als een soort film voorbij komen en hieruit filter ik de onderwerpen die belangrijk zijn in je huidige levensfase.

Privé consult

In de meeste gevallen is één consult van een uur voldoende om zelf weer verder te kunnen. In je eigen tempo en op je eigen wijze. De gesprekken zijn krachtig en je zult de helende werking nog lang daarna ervaren. Ik ben in staat om jouw onbewuste, het bewuste en het bovenbewuste te zien. Door vanuit deze kennis te werken kan ik je bevrijden van inaccurate ideeën over jezelf. Ik herinner je aan wie je werkelijk bent!

Ik adviseer en begeleid op gebied van ondermeer jouw persoonlijke ontwikkeling, woningen/verhuizen, relatieproblemen, vragen over kinderen en opvoeding en loopbaan.

Zakelijk advies

Ook op zakelijk gebied kan ik ondersteunen. Door mijn in- en aanvoelende vermogen kan ik bijvoorbeeld inzicht geven over de ontwikkelingsmogelijkheden van jouw bedrijf. Maar ook of een sollicitant bij jouw organisatie of team past. Of kan ik aangeven hoe het komt dat het stroef loopt in jouw team, en hoe je dat kunt doorbreken.