Persoonlijke ontwikkeling en relaties

Wie ben je? Door de waan van ons leven raken we de draad soms kwijt. Iedere levensfase brengt veranderingen met zich mee. Hoe je vandaag denkt, bepaalt hoe je morgen leeft. De ene keer gaat dat moeiteloos, maar het kan ook gebeuren dat er een fase voorbij komt waarin je de flow kwijt raakt. Een onrustig gevoel. Je begrijpt jezelf niet meer en het lukt je niet om de vinger op de zere plek te leggen. Je hebt het gevoel dat je leven begint te schuiven zonder dat jij daar invloed op hebt. Vaak vinden er gelijktijdig veranderingen plaats in de relaties met mensen om je heen, zoals met je partner. Je mist de aansluiting en herkent elkaar niet meer. Kortom, tijd voor een reset.

We gaan weer op zoek naar wie je bent, naar je authentieke zelf. Wat geeft je plezier en waar put je kracht uit?  Wat geeft je het gevoel dat je voluit leeft? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Soms is dat zo gevonden, een andere keer duurt dat wat langer. 

We gaan terug naar jouw basis om te verkennen wie jij bent zodat je de verbinding herstelt met jezelf en in staat bent jouw route (weer) op te pakken en het leven te leiden dat jou laat stralen.

Voor iedereen werkt dat anders. Ik werk op een eclectische manier en pas de coaching aan op wie jij bent en wat bij jou past. Voor de een is dat een down-to-earth insteek en voor een ander een energetische benadering.

Op jouw manier en op jouw tempo. Het is immers jouw weg...

Zacht, helder en concreet.

Wil je weten of mijn manier van coachen bij jou past. Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Coachingssessies en consulten zijn zowel online (via Skype, Zoom of Teams) mogelijk maar ook in mijn praktijk of op locatie. Net waar jij behoefte aan hebt.