wie ben ik ook alweer?

Door de waan van je leven kun je de draad kwijtraken.

Iedere levensfase brengt veranderingen met zich mee. De ene keer gaat dat moeiteloos, maar het kan ook gebeuren dat er een fase voorbij komt waarin je de flow kwijt raakt of van je voetstuk wordt geblazen. Een onrustig gevoel. Je begrijpt jezelf niet meer en het lukt je niet om de vinger op de zere plek te leggen. Je hebt het gevoel dat je leven begint te schuiven zonder dat jij daar nog invloed op hebt.

Meestal vinden er gelijktijdig veranderingen plaats in de relaties met mensen om je heen, zoals met je partner. Je mist de aansluiting en herkent elkaar niet meer. De aanleiding hoeft niet altijd dramatisch te zijn, soms ben je door de drukte van alle dag jezelf een tijdje vergeten. Kortom, tijd voor een reset.

We gaan weer op zoek naar wie je bent, naar je authentieke zelf. Wat geeft je plezier en waar put je kracht uit?  Wat geeft je het gevoel dat je voluit leeft? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Soms is dat zo gevonden, een andere keer duurt dat wat langer. 

We gaan terug naar jouw basis om te verkennen wie jij bent zodat je de verbinding herstelt met jezelf en in staat bent jouw route (weer) op te pakken en het leven te leiden dat jou laat stralen.

Voor iedereen werkt dat anders. Ik werk op een eclectische manier en pas de coaching aan op wie jij bent en wat bij jou past. Voor de een is dat een down-to-earth insteek en voor een ander een energetische benadering.

Op jouw manier en op jouw tempo. Het is immers jouw weg...

Zacht, helder en concreet.

Wil je weten of mijn manier van coachen bij jou past. Neem dan gerust contact op.

Voor afspraken kun je terecht in mijn praktijk, online, op locatie of bij jou thuis. Net waar jij behoefte aan hebt.