Het leven verlangt dat we meebewegen, dat we het ten volle beleven. Dat is waar we als mens immers van groeien. Tegelijkertijd zijn er ook momenten dat we struikelen of misschien wel stilvallen. Dat de balans zoek is.

Wat laat jou van binnenuit stralen?

Zonder twijfel is er geen vooruitgang. Samen gaan we op zoek naar inzichten die jou (weer) energie, levensvreugde  en balans geven. Je weer laten sprankelen, voelen en ervaren tot diep in je ziel, zodat je weer volop ademt en leeft! 

Vanzelfsprekend staan we stil bij de oorzaak, maar we pakken vooral door. Je wilt het anders. Laten we daar naar op zoek gaan.

Als uitgangspunt gebruiken we jouw eigen kracht om het oude patroon dat niet meer past te transformeren naar een nieuwe vorm. Dat doen we onder andere door inzichtgevende gesprekken, healing, meditatie en wat huiswerk. In jouw tempo en op een manier die jou past. 

Inzicht, beleving en tempo bepalen de cadans.

Samen streven we ernaar jouw ritme, beleving en tempo te doorgronden. Ieder mens is anders en dat is een prachtig gegeven. 

Ik help je op zoek te gaan naar wat jou drijft, vreugde geeft, laat glanzen en schitteren. Leer je omgaan met diepe gevoelens en emoties door het inzichtelijk maken van blokkades en processen.  We gaan in op het maken van keuzes en de invloed van je omgeving hierop. 

We maken daarbij jouw denk- en voelpatronen inzichtelijk zodat je weer voorwaarts kunt, door een combinatie van gesprekken, (in)voelen, (visualisatie- en meditatie)oefeningen en healing. Wellicht klinkt dit zwaar en ingewikkeld, maar vaak blijkt het tegenstelde het geval. Het geeft eigenlijk altijd een gevoel van opluchting omdat de kern is geraakt, en jij (weer) hebt ontdekt hoe jij wilt leven.