hsp: dieper, intenser, mooier ... maar waarom is het soms zo lastig?

Hoe is het om hoogsensitief te zijn in de huidige maatschappij? Als hoogsensitief persoon ervaar je anders, denk je anders, voel je dieper en meer. Bovendien leer en werk je vaak  op een andere manier.

Ook ben je eerder overprikkeld door geluid en gevoeliger voor sfeer en intermenselijke verhoudingen. Je pikt de energieën van je omgeving sterk op en vaak blijven deze energieën (nog lang) aan je kleven, en daar geeft je een unheimisch gevoel.

De wereld komt regelmatig als een lawine over jou heen. Je voelt je niet niet begrepen. Tegelijkertijd is het voor jouw omgeving ook lastig om jou te begrijpen omdat zij die diepte vaak niet kunnen ervaren.

Het kan je enorm helpen om meer te weten over jouw eigen hooggevoeligheid. Om te leren wat jouw knelpunten zijn, maar ook om te ervaren wat jouw kracht en kwaliteit is. Naast dat we de diepte ingaan geef ik je ook graag handvatten mee hoe je je hoogsensitiviteit kunt inzetten in je dagelijkse leven zonder compleet te worden leeggezogen of overprikkeld te raken. 

Tijdens coaching-sessies gaan we onderzoeken hoe jij je kunt verzoenen met jouw unieke gevoeligheid. Hoe je meer moed kunt vinden om je - schitterende - zelf te zijn. 

Sterk en krachtig, met intens gevoel

Ben je benieuwd of je hoogsensitief bent, klik dan op de button en doe de uitgebreide test, of maak alvast online een afspraak voor een gesprek.

Coaching sessies zijn zowel online (via Zoom of Teams) mogelijk maar ook in mijn praktijk of op locatie. Net waar jij behoefte aan hebt.