hsp: dieper, intenser, mooier ... maar waarom is het soms zo lastig?

Gepubliceerd op 23 februari 2022 om 09:55

Heb je som het gevoel hebt dat de wereld jou als een lawine overspoeld?

Als hoogsensitief persoon ervaar je anders, denk je anders en voel je dieper en vaak ook meer dan de mensen in je omgeving. Bovendien leer en werk je vaak  op een andere manier.  Je voelt je niet niet begrepen. Tegelijkertijd is het voor jouw omgeving ook lastig om jou te begrijpen omdat zij de diepte vaak niet kunnen ervaren die voor jou zo logisch is.

Je raakt overprikkeld door (hard, schel of veel) geluid maar bent gevoeliger voor sfeer en intermenselijke verhoudingen. Je pikt de energieën van je omgeving sterk op en vaak blijven deze energieën kleven. Dat kan je een unheimisch gevoel geven zonder dat je precies kunt duiden waar het vandaan komt.

Het kan je enorm helpen om meer te weten over jouw eigen hooggevoeligheid. Om te leren wat jouw knelpunten zijn, maar ook om te ervaren dat dit juist jouw kracht en kwaliteit is.

Tijdens onze sessie(s) gaan we onderzoeken hoe jij je kunt verzoenen met jouw unieke gevoeligheid. Hoe je meer moed kunt vinden om je - schitterende - zelf te zijn. 

Ben je benieuwd of je hoogsensitief bent, klik dan op de button en doe de uitgebreide test, of neem contact op voor een afspraak of meer informatie.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.