Een gedreven loopbaancoach in Leiden


Als loopbaancoach in Leiden help ik mensen hun passie te vinden. Waar krijg jij energie van en wat geeft jouw voldoening? Samen gaan we op zoek naar jouw visie op werk. Wat zoek jij in een baan en hoe zie je jezelf? Waar ben je goed in en wat zou je juist nog willen leren? Naast loopbaancoach in Leiden ben ik ook energetisch coach. Hierdoor kan ik makkelijk jouw energie voelen en herkennen. Wat zijn energielekken? In wat voor omgeving functioneer jij goed zonder overprikkeld te raken?

Wie help ik als loopbaancoach in Leiden?


Als loopbaancoach in Leiden help ik iedereen die ervoor open staat om zichzelf beter te leren kennen. Soms is dat een leuk proces, op andere momenten kan het juist confronterend zijn. Het doel is om dichterbij jezelf te komen en jezelf beter te leren kennen. Tijdens onze sessies is er ook ruimte voor intensiteit. Soms moet je door bepaalde processen heen, voor je tot de kern kunt komen. Je kunt behoefte hebben aan een loopbaancoach, wanneer je signalen van een burn-out vertoont. Vraag jij je af of dit hetgeen is, dat je wilt doen? Voel jij je uitgeblust of ga je met tegenzin naar je werk? Sta jij op het punt richting te kiezen in je carrière en vind je dit spannend? Wil je beginnen aan een opleiding, maar twijfel je? Op zo’n moment kan het luisterend oor van een loopbaancoach heel fijn zijn.

Hoe werk ik als loopbaancoach?


Mijn aanpak is authentiek en ik volg geen vaste formats. Ik geloof in vraaggestuurde hulp. Zelf weet je immers het beste wat je mee wilt nemen uit onze sessies. Natuurlijk kan ik je vragen stellen en heb ik bepaalde doelen voor ogen, maar het is vooral heel belangrijk dat jij weet wat je wilt leren. Ieder mens heeft zijn eigen krachten, zwaktes en belevingswereld. Wat voor de één werkt, werkt vaak niet voor de ander. Tijdens mijn sessies focus ik ook op relaties binnen het werkveld. Naast loopbaancoach in Leiden ben ik ook relatiecoach. Vaak worden mensen sterk beïnvloed door positieve en negatieve relaties in hun omgeving. Bovenal gaan we aan de slag om jouw eigen kracht te leren kennen, zodat je de werkelijkheid kunt scheppen naar jouw wensen.

Contact opnemen


Wil je meer weten over mijn werk als loopbaancoach in Leiden? Neem dan gerust telefonisch contact met me op voor een vrijblijvend gesprek, om te ontdekken of we een klik hebben. Vind je het fijner om te mailen? Vul dan het contactformulier onder het kopje ‘contact’ in.