Energetisch coach met een authentieke aanpak


Als energetisch coach help ik je om de balans terug te vinden en te behouden. Samen gaan we op zoek naar energielekken en energieboosts. Je leert om signalen van je eigen lichaam te herkennen. Ga je over een grens? Is het tijd om een stapje terug te doen of geeft jouw werk of relatie je juist levensenergie? In mijn werk als energetisch coach ga ik uit van jouw eigen kracht. Het is belangrijk dat je leeft vanuit de principes, die jouw intrinsiek gelukkig maken. Het lichaam heeft een enorm zelf-helend vermogen. Hoe kun jij jouw levensenergie laten stromen?

Wie help ik als energetisch coach?


Een energetisch coach is er voor iedereen. Wil je dichterbij jezelf komen en leren wat jou energie kost en oplevert? Mijn sessies hebben geen vast format. Ik werk vraag gestuurd en luister met name naar jouw wensen en behoeftes. Samen streven we ernaar jouw ritme, beleving en tempo te doorgronden. Ieder mens is anders en daar is – in tegenstelling tot wat de maatschappij je soms laat denken- helemaal niets mis mee. Ik help mensen op zoek te gaan naar hun passies, om te gaan met diepe gevoelens en emoties en het inzichtelijk maken van blokkades en processen.

Wat onderscheidt mij als energetisch coach?


Als loopbaancoach, relatiecoach en energetisch coach ga ik altijd voor verbinding: verbinding met jezelf, met elkaar en met je omgeving. Het hele leven bestaat uit energie en dat brengt ons mooie, maar soms ook ingewikkelde, relaties en ervaringen. Ik ben goed in het aanvoelen en lezen van energie en het oppikken van energieën uit de omgeving. Ik coach mensen, die snel overprikkeld raken of hoogsensitief zijn en probeer denk- en voelpatronen te veranderen om zo tot een betere werkelijkheid te komen. Als energetisch medium probeer ik je vooral duidelijk te maken, dat alles goed is, zolang jij je er maar prettig bij voelt. Daarbij doe ik aan stemhealing en leg ik je uit hoe je energetische verbindingen kunt herkennen. We gaan in op het maken van keuzes en de invloed van je omgeving hierop. Je werkt aan zelfmanifestatie. Wie ben je? Wat wil je en waar sta je voor?

Wil je meer informatie?


Heb je naar aanleiding van bovenstaand verhaal nog vragen over mijn werkwijze of wil je kijken of er een klik is? Dan kun je telefonisch contact met mij opnemen of via het kopje ‘contact’ naar het contactformulier surfen. Sessies kunnen zowel in persoon, als via de chat of telefoon plaatsvinden. Jij stuurt je eigen proces en daar pas ik de werkwijze op aan.