Als professional empath voel ik in op jouw energie  om zo jouw potentieel te zien en te ervaren. Dat gaat haast automatisch. Ik stem mij af en ervaar de blokkades, maar vooral mogelijkheden. Nooit alleen, maar altijd samen met jou.

  Alles is energie

  Alles in onze wereld bestaat uit energie. Door deze energie is iedereen en alles met elkaar verbonden. Energie zet in dingen in beweging, verwijderd soms en is op zijn mooist wanneer deze verbindt. Die verbinding zorgt vaak voor mooie maar soms ook voor troebele en ingewikkelde situaties of dat nu op privé- of carrièregebied is. Ik ben er om je te helpen dingen weer helder te krijgen. Om je te helpen nieuwe wegen in te slaan of je leven vanuit een andere invalshoek te ervaren.

  "Ik ben sterk in het aanvoelen van jouw energie en die van mensen en situaties om jou heen. Door je hier bewust van te zijn geeft dat een opening naar een andere - authentiekere - benadering van een situatie.

  Verbinden als rode draad

  Verbinding liep als een rode draad door mijn carrière in pr- en marketing. Overal waar ik werkte verbond ik mensen en afdelingen, als vanzelf. Luisterde ik naar hun verhalen, gaf raad en inzicht. Dat is wat ik leuk vond aan werken. Wat ik zag als 'gezellig tussendoor'  bleek mijn grote kracht.

  Op een gegeven moment kwam er een ommekeer en werd ik mij bewust van mijn mediamieke mogelijkheden; dat ik veel voel, zie en weet, en daarmee mensen op weg kan helpen; richting kan geven. Dat waar ik zo lang naar op zoek was en zo moeilijk vond om te vinden lag al die tijd voor mijn neus. Nu weet ik dat dat de weg van het hart is, en hoe fijn het is die te volgen. Hoe enorm veel meerwaarde en voldoening dat geeft aan je leven. En dat gun ik jou ook!