Inzicht, beleving en tempo bepalen de cadans.

Samen streven we ernaar jouw ritme, beleving en tempo te doorgronden. Ieder mens is anders en dat is een prachtig gegeven. Daarom hebben de sessies geen in beton gegoten format.

Ik help je op zoek te gaan naar wat jou drijft, vreugde geeft, laat glanzen en schitteren. Leer je omgaan met diepe gevoelens en emoties door het inzichtelijk maken van blokkades en processen. Ik laat je zien hoe je energetische verbindingen kunt herkennen. We gaan in op het maken van keuzes en de invloed van je omgeving hierop. Je werkt aan zelfmanifestatie. Wie ben je? Wat wil je en waar sta je voor?

We maken daarbij jouw denk- en voelpatronen inzichtelijk zodat je weer voorwaarts kunt, door een combinatie van gesprekken, (in)voelen, (visualisatie- en meditatie)oefeningen en healing. Wellicht klinkt dit zwaar en ingewikkeld, maar vaak blijkt het tegenstelde het geval. Het geeft eigenlijk altijd een gevoel van opluchting omdat de kern is geraakt, van waaruit je weer ziet hoe je verder kunt.

 

voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar meer inzicht, persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling of belemmerende blokkades ervaart.  Daarnaast ben je van harte welkom wanneer je snel overprikkeld raakt of hoogsensitief bent en hier hulp bij nodig hebt.