Iedereen kent mooie en lastige facetten in zijn of haar relaties. In iedere  vorm van intermenselijk contact kan er een moment zijn dat het nodig is om processen inzichtelijk te maken. Hoe ga je met elkaar om? Waarom loopt het niet lekker? Hoe verwerk je bepaalde gebeurtenissen? Dat kan met je levenspartner zijn, maar ook met kinderen en familie, vrienden of collega's.

 

Partnerrelaties

Soms is de koek (even) op, en vraag je je af; is dit het nu? Meestal spelen er (onderliggende) problemen, die vragen om inzicht, keuzes en/of creatieve oplossingen. Ik bied een luisterend oor en probeer samen met jou of met jullie dichterbij te komen, zodat  jullie je relatie weer kunnen beleven met liefde, plezier, openheid en diepgang. Gelukkig is dat meestal het geval, maar soms ook niet. Hoe ga je dan verder? 

Je bent van harte welkom om het uit te diepen: alleen of samen.

 

Familiebanden, collegiale- of vriendschapsrelaties

Ook als het gaat om familiebanden, of om een relatie met een vriend(in) collega kan het zijn dat je elkaar niet (meer) begrijpt.  Wat is de achtergrond? Hoe kun je elkaar - weer - leren waarderen en begrijpen (of misschien toch niet). Vaak spiegelt degene iets bij jou. Iets dat jou raakt en waar je mee aan de gang mag: een blinde vlek, karma, angst niet gezien te worden, trots...etc. Er is altijd een onderliggend aspect. Soms irritant, maar meestal verrijkend. Zie het als een ontdekkingsreis om te groeien.

 

Binnen de veilige muren van mijn praktijk kun je hier in alle openheid en in vertrouwen mee aan de slag. Het gaat om jouw inzicht, om wat bij jou past en om wat jou gelukkig maakt. Ongeacht de uitkomst. Zonder oordeel.