Als energetisch transformatiecoach ben ik er voor je als je met vragen zit, vastloopt, je persoonlijk wil ontwikkelen of wil sparren over werk, relaties en andere zaken die je bezig houden.


persoonlijke ontwikkeling

Het leven brengt ons mooie - maar op gezette tijden ook ingewikkelde – momenten en ervaringen. Ik help je om de balans terug te vinden wanneer die zoek is geraakt.

Samen gaan we op zoek naar wat jou (weer) energie geeft, maar kijken we ook naar wat de oorzaak is van jouw probleem, blokkade, twijfel, beklemming of stilstand. Hoe herken je die signalen op tijd, en misschien nog wel belangrijker; wat vertellen ze jou en hoe reageer je hierop. De eerste stap heb je al gemaakt, want je bent op als aan het zoeken en op deze site belandt op zoek naar inzicht.

Ga je over een grens? Is het tijd om een stapje terug te doen? Hoe zorg je ervoor dat bijvoorbeeld jouw werk, gezin of relatie jou levenslust geven in plaats van kosten.

Als uitgangspunt gebruiken we jouw eigen kracht. Wat laat jou van binnenuit stralen? Samen kijken we hoe je dit kunt vormgeven en inpassen in jouw leven. Hoe word je stil en leer je naar jouw verlangen te luisteren en te handelen?

Hoe transformeer je dat oude patroon dat niet meer past?

Soms is dat een klein inzicht maar soms vergt dat ook wat meer werk. 

werkwijze

Mijn sessies hebben geen vast format. Samen streven we ernaar jouw ritme, beleving en tempo te doorgronden. Ieder mens is anders en dat is een prachtig gegeven.

Ik help je op zoek te gaan naar wat jou drijft, vreugde geeft, laat glanzen en schitteren. Leer je omgaan met diepe gevoelens en emoties door het inzichtelijk maken van blokkades en processen. Ik laat je zien hoe je energetische verbindingen kunt herkennen. We gaan in op het maken van keuzes en de invloed van je omgeving hierop. Je werkt aan zelfmanifestatie. Wie ben je? Wat wil je en waar sta je voor?

We maken daarbij jouw denk- en voelpatronen inzichtelijk zodat je weer voorwaarts kunt, door een combinatie van gesprekken, (in)voelen, (visualisatie- en meditatie)oefeningen en healing. Wellicht klinkt dit zwaar en ingewikkeld, maar vaak blijkt het tegenstelde het geval. Het geeft eigenlijk altijd een gevoel van opluchting omdat de kern is geraakt, van waaruit je weer ziet hoe je verder kunt.

voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar meer inzicht, persoonlijke en spirituele ontwikkeling of blokkades ervaart en daarmee aan de slag wil, maar ook voor voor mensen die snel overprikkeld raken of hoogsensitief zijn en hier hulp bij nodig hebben. 

relaties

Iedereen kent mooie en lastige facetten in zijn of haar relaties. In iedere intermenselijke vorm van contact kan er een moment zijn dat het nodig is om processen inzichtelijk te maken. Hoe ga je met elkaar om? Waarom loopt het niet lekker? Hoe verwerk je bepaalde gebeurtenissen? Of misschien krijg je na verloop van tijd gevoelens als: ‘Is dit het nou?’ Ik bied een luisterend oor, heb geen oordeel en probeer samen met jou of jullie dichterbij jezelf te komen, zodat je jullie relatie weer kunt beleven met liefde, plezier, openheid en diepgang.

 

Voor afspraken kun je terecht in mijn praktijk, online, op locatie of bij jou thuis. Net waar jij behoefte aan hebt.